Medlem

Medlemsavgiften är 200 kronor för individuell medlem. Anmälan om medlemskap med namn och e-postadress görs via e-post till konferens@rfma.se. När ni anmält intresse kommer ni få information om hur ni kan betala er medlemsavgift.

Under ett år kommer medlemmarna att få delta kostnadsfritt på fyra digitala 1-timmes seminarier i intressanta frågor. Man kommer även att få rabatt på våra endagars konferenser som drivs av Stiftelsen RFMA, vilket innebär att ni får delta för 1000:- + moms istället för 1250:-+moms. Ni kommer också som medlem ha möjlighet att tipsa oss om intressanta teman till seminarier och konferenser. Ett medlemskap omfattar ett år, men om man tecknat medlemskap under 2022 så gäller medlemskapet till slutet av 2023, eftersom vi startade detta först i år.

Om din arbetsgivare vill ansöka om ett organisations medlemskap så kostar det 2000:-/år och ger fyra personer möjlighet att delta gratis på de digitala seminarierna och dessutom 250:- rabatt för fyra personer på Stiftelsen RFMAs konferenser.

Scroll to top