Kommande seminarium

14 december kl 11-12. Samverkan socialtjänst, skola, polis och fritid för ungdomar. Seminariet presenterar en processutvärdering av samverkan mellan socialtjänst, skola, polis och fritid för ungdomar att presenteras. Särskilt fokus läggs på hur och under vilka förutsättningar SSPF genomförs, snarare än vilka effekter arbetssättet får. I Uppsala kommun har samverkan i SSP pågått i 11 år och sedan fem år tillbaka ingår även fritid och förkortas därför SSPF.

Om seminarierna

Seminarierna är gratis för medlemmar i RFMA. För er som inte tecknat medlemskap kostar seminariet 500 kronor + moms. Om du är medlem behöver du bara ange medlem, e-post och datum för seminariet.

Om du inte är medlem behöver du ange namn, e-post, arbetsplats, organisationsnummer och giltig referens, datum för seminariet. Avgiften kommer att faktureras av Stiftelsen RFMA i samband med anmälan.

Om du bestämmer dig för att söka individuellt medlemskap nu kan du göra det innan seminariet på konferens@rfma.se. Det kostar 200 kr/år. Läs mer här.

Inbjudan och program finns i pdf:erna nedan.

 

Scroll to top