Medlem

Medlemsavgiften i RFMA är 200 kronor/år för individuell medlem. Vill du bli medlem så kan du bara swisha in 200 kronor till 123 647 0637 och ange din e-postadress under meddelande. Anmälan om medlemskap kan också göras till konferens@rfma.se, där anger du först ”medlemskap” och sen ditt namn och din e-postadress.

Under ett år kommer medlemmarna att få delta kostnadsfritt på fyra digitala 1-timmes seminarier i intressanta frågor. Man kommer även att få rabatt på våra endagars konferenser som drivs av Stiftelsen RFMA, vilket innebär att ni får delta för 1250 kronor + moms istället för 1500 kronor +moms. Ni kommer också som medlem ha möjlighet att tipsa oss om intressanta teman till seminarier och konferenser. Ett medlemskap omfattar ett kalenderår, så om man tecknat medlemskap under 2022 så gäller medlemskapet till sista december år 2022.

Om din arbetsgivare vill ansöka om ett organisationsmedlemskap så kostar det 2000 kronor/kalenderår och ger fyra personer möjlighet att delta gratis på de digitala seminarierna och dessutom 250 kronor rabatt/person för fyra personer på Stiftelsen RFMAs konferenser.

Anmälan om organisationsmedlemskap kan också göras på konferens@rfma.se, där anger du först ”organisationsmedlemskap” och sen ditt namn och din e-postadress. Kostnaden för organisationsmedlemskap faktureras till din arbetsgivare.

Scroll to top